Sydgrønlands mødested

 – med attraktive muligheder

Narsarsuaq er hele sydgrønlands mødested og en attraktiv destination med kort afstand til de mange byer, oplevelser og historiske steder, der kendetegner området.

Om sommeren gør direkte flyvninger fra Danmark og Island det muligt at give gæster fra både Europa og Nordamerika helt nye oplevelser, der kombinerer den frodige natur med et væld af muligheder. Hotel Narsarsuaq er et moderne hotel med 93 værelser og 220 senge fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter

Gæster i hotellets restaurant på øverste etage nyder en fantastisk udsigt over fjord og fjelde. Cafeteria og hotelbar er andre muligheder på hotellet. I plenumsalen sidder op til 45 deltagere i møder, kurser og konferencer med flot udsigt over fjorden og samtidig adgang til alle moderne konferencefaciliteter.

Cafeteria

Åbent alle dage 6.30 til 20.00

Beliggende i stueetagen med morgenmadsbuffet, frokost og middag, hvor vi tilbyder dagens specialiteter samt en standardmenu med retter, som kan bestilles på alle tider af dagen.

Restaurant og bar

Åben alle dage 6.30 til 21.30 
Dog kun  i sommersæsonen
Restaurant og hotelbar på øverste etage med fantastisk udsigt over fjorden og bjergene. Vores kokke anvender hovedsageligt grønlandsk kød og fisk for at give dig en enestående kulinarisk oplevelse.

Værelser

Hotel Narsarsuaq er et moderne hotel med 93 værelser og 220 senge fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter.