Fantastisk natur og historie

Tag på vandretyr til Narsarsuaq gletcheren, med en udsigt som vil tage vejret fra dig. Besøg fåreavlersamfundet på den anden side af fjorden fra Narsarsuaq, og gå på opdagelse i Nordbotidens historie. Nyd fuglelivet og de mange blomster der trives i området - eller få dit livs oplevelse ved de mange andre aktiviteter. Få inspiration her:

Vikingeruiner

På den anden side af fjorden fra Narsarsuaq ligger Qassiarsuk, der summer af nordbohistorien, med et langhus og en kirke fra vikingehistorien

Vandreture i området

Hold øjne og ører åbne på turen og nyd fuglelivet og de mange blomster der trives i Narsarsuaq. Der er mulighed for at se ørne, falke og harer under turen.

Besøg hos fåreholder

Ta' på besøg hos én af de mange fåreholder familier, som Sydgrønland er kendt for. Her vil der også være mulighed for rideture.


Elvfiskeri

Fra juli til september er der glimrende muligheder for ørredfiskeri i områder ikke langt fra Narsarsuaq

Indlandsisen

Narsarsuaq er et af de steder i Grønland hvor du har mulighed for at gå direkte op til indlandsisen med en udsigt til gletcheren, der vil tage vejret fra dig.

Museumsbesøg

Narsarsuaq Museum er et besøg værd. Udover den amerikanske samling rummer museet også en afdeling om nordboerne, der boede i Grønland i middelalderen.